close
Tal med os
Telefon butik +45 36 46 64 34
Mobil +45 40 54 95 71
Forkert indtastet kode! -skriv ny kode
Tak Din besked blev sendt!

Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh Jesper Jouglas Indehaver

Hver Stöckli ski er håndlavet af de mest erfarende schweiziske skimager i byen Malters i Schweiz. Der bliver kun brugt de fineste og dyreste materialer til produktionen af skiene. Alle Stöckli ski bliver produceret med en Sandwich konstruktion der normal kun bliver brugt i World Cup race ski. Præcisionen og fokus på detaljerne er på et unikt og enestående niveau - ingen anden ski kan hamle op med. Alle Stöckli ski har et unikt serial nummer.

Tradition

Stöckli er en pioner inden for ski-fremstilling, Josef Stöckli begyndte udvikling af træ ski for sig selv og hans bekendte over 70 år siden. Hvad der engang var en en-mands forretning har nu udviklet sig til en af ​​de mest innovative producenter af høj kvalitets ski. Viden akkumuleret gennem alle disse år, med passion og engagement, danner grundlag for virksomhedens succes, med en kollektion fast etableret på alle områder i alpint skiløb.

Innovation

Stöckli's høje kvalitet skyldes mange partnerskaber. Videnskabelige projekter, såsom deres samarbejde med SLF (schweiziske føderale institut for Sne og Avalanche Forskning) eller ETH Zürich hvor de får feedback og erfaring fra professionelle Racing atleter. Med en international virksomheds orientering kommer inputtet fra mange forskellige markeder. Stöckli er i front indenfor kvalitet og høj ydelse.

Passion

De dage hvor det var nok at producere funktionelle og praktiske produkter for at få succes er for længst forbi. Hvert år skubber Stöcklis udviklere og professionelle skiløbers passion og begejstring for skisport Stöckli fremad. Stöckli har nået nye højder og garanterer en unik oplevelse af deres produkter. Stöckli sætter hjerte og sjæl i alle deres produkter!

Køb

Ski & Fritid er stolte over at kunne tilbyde Stöckli ski og for at give dig mere værdi i dit skiløb. Stöckli ski må ikke sælges online. Du kan se et mindre udvalg af de Stöckli ski vi sælger i butikken her. Vi forhandler ALLE Stöckli ski, har vi dem ikke kan vi bestille dem hjem til dig indenfor kort tid, pga. Ski & Fritid er officielt er Stöckli center Danmark!

Kontakte os via mail eller telefon: +45 36 46 64 34 for at høre nærmere. Vi har som nævnt et stort udbud af Stöckli ski i butikken så kig forbi!

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere om cookies
LUK