close
Tal med os
Telefon butik +45 36 46 64 34
Mobil +45 40 54 95 71
Forkert indtastet kode! -skriv ny kode
Tak Din besked blev sendt!

Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh Jesper Jouglas Indehaver
image description

Vores is-blog

ShredSisters samler piger med hang til fedt skiløb

af Rikke Olsen

Shred for ‘giv den gas’. Sisters for fællesskab. Skiglade piger fra hele landet kan igennem ShredSisters mødes til sjov, hygge og især udvikling af deres evner i offpiste og pukler.

12180991_10154350546959778_1644621975_oIdekvinden bag ShredSisters er Katrine Møller Jensen. Gruppen skal være et forum, hvor piger kan mødes og deltage i skirelaterede arrangementer både i flade Danmark og ude i Verdens snefyldte bjerge. Der bliver jævnligt holdt kombineret crossfit træning og fællesspisning i København. Og det første arrangement med skiløb i SkiArena Århus, er også planlagt. Til vinter går skituren til både Åre i Sverige og Tigne til DM i Freeride. Men det er ikke for hyggens skyld, at det kun er for piger.

“Jeg er en drengepige og har altid fulgt med drengene, men det er, når en pige kan mere end mig, jeg har presset mig mest. Så er der ingen undskyldninger,” siger Katrine, Stifter og kommende formand for ShredSisters.

ShredSisters

Den nystartede facebookgruppe ShredSisters forbinder piger med hang til fedt skiløb i et miljø, hvor der er flest drenge. Katrine har selv kørt porte på ungdomslandsholdet, indtil hun var 16, men blev skadet og fik istedet smag for at stå offpiste og pukler. Samtidig er hun uddannet PSI instruktør fra Den Danske Skiskole. Hun har været på sæson i verdens pudderparadiser St. Anton og Whistler. Det var her ideen til ShredSisters opstod.

“I Canada gør de meget ud af, at kvinder og mænd lærer forskelligt. For første gang i min skikarriere fik jeg undervisning af en kvinde. Hun var mega cool. Jeg underviste også selv et hold teenagepiger i offpiste. Det fik mig til at tænke - Det må vi også have i Danmark!” fortæller Katrine.

Igennem sine mange ture på ski har hun mødt flere piger uafhængig af hinanden, som har udtrykt, at de gerne ville finde ligesindede at ‘shredde’ med. Men hvem skulle de tage afsted med? Siden hun oprettede facegruppen i september er der kommet 332 medlemmer. Interessen og ambitionerne har været som en rullende snebold.

“Mit mål er lykkedes hvis jeg kan få nogen piger, som ikke kender hinanden til at tage på ski sammen. ShredSisters skal være et fællesskab hvor alle kan byde ind med ideer. Jeg vil bare udnytte og kører med på den gode energi,” fortæller Katrine Møller Jensen.

Fremtidsplanen er at ShredSisters bliver en forening under Dansk Skiforbund, fordi det giver nogle praktiske fordele i forhold til forsikring på de skiture, som bliver arrangeret. For at komme med, skal man derfor betale et mindre medlemskontingent. Men alle vil stadig kunne bidrage med ideer til events, og deltage i de forskellige arrangementer, som bliver slået op på facebook gruppen, uden at være medlem.

“Lige nu er målgruppen piger og kvinder over 18 år, men også de yngre piger har vist interesse for gruppen. De skal helt sikkert også integreres. De unge piger kan blive en rigtig stærk trup,” siger Katrine med begejstring i stemmen.

Facebookgruppe: www.facebook.com/groups/ShredSisters.dk/

Instagram: #ShredSisters.dk

Indlægget blev publiceret under: Offpiste Seneste blogindlæg
Omhandler følgende emner: offpiste Freeride Piger

Kommentarer Der har været 0 kommentarer

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere om cookies
LUK