close
Tal med os
Telefon butik +45 36 46 64 34
Mobil +45 40 54 95 71
Forkert indtastet kode! -skriv ny kode
Tak Din besked blev sendt!

Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh Jesper Jouglas Indehaver
image description

Vores is-blog

Livigno: Off piste - Heliskiing - SKISME

af Tonny Pettersson

Skirejsebureauet Skisme er kendt for deres familievenlige skirejser til Livigno, Italien, hvor deres danske skiinstruktører leverer undervisning på højt niveau, og den toldfri status gør afterski helt speciel.
Nu udvider Skisme med en række off piste pakker, herunder heliskiing med lokal bjergfører og dansk fotograf.

Billedserie
27

Jeg har fornøjelsen af at arrangere 4 forrygende off piste temauger i Livigno i samarbejde med skirejsebureauet Skisme og en lokal bjergfører, som jeg var så heldig at køre sammen med sidst, jeg var i Livigno. 

Livigno

Livigno er fyldt med charme og opleves autentisk med sine gamle bjælkehuse. Historisk har Livigno været isoleret fra omverdenen og er derfor i dag et toldfrit område, så shopping her betyder flere poser med hjem.

Den italienske madkultur er verdens bedste og det skinner igennem når man går ud og spiser. Du kan både spise på Michelin restaurant eller benytte en af de talrige pizzeriaer - alle serverer pizza og røde bøffer!

Festen starter for de fleste direkte til afterski iført skistøvler og højt humør. Efter et omklædnings-pitstop/fest-på-værelset fortsætter festen på én af byens natklubber eller discoteker... eller med at putte børn :-)

Livigno består af 2 bjergsider som hænger fint sammen med bus. Begge sider udvikler deres skiområde hvert år. Den kommende sæson åbner en ny stolelift i et meget besøgt off piste område, hvilket betyder flere nye kilometer piste, og endnu flere lettilgængelige off piste ture.

Off piste skiløb i Livigno har længe været forbudt, men er nu blevet tilladt. Det skulle prøves, så jeg og en gruppe Skisme ansatte tog på en off piste tur sammen med en lokal bjergfører. Han tog os op med hjælp fra lifter og snescooter. Herfra fik vi en masse uberørt dyb sne - skiløb mellem træer til åbne bjergsider kun tilgængelig med snescooter. En kæmpe oplevelse!

Som én af de få lande i alperne er Heliskiing tilladt i Italien - og det skal prøves!! Skisme's lokale bjergfører tilbyder nogle helt specifikke tilbud i år. Læs mere hos Skisme.dk

Skisme.dk

Skisme startede som en skiklub i 1985 og blev senere omdannet til et skirejsebureau med specialet: Livigno. Skisme arrangerer kun ture til Livigno og konceptet er super gennemført.
De ansætter hvert år deres egne skiinstruktører (minimum færdig BSI) og tilbyder en unik undervisning. Måske er det farvet af at undertegnede har været ansat dér i 3 sæsoner, men Skisme har det med at ansætte de dygtigste :-) instruktører der har lidt "kant" og fokus på underholdning - idet skiløb skal være sjovt og spændende for alle aldre.

I år introducerer Skisme en række off piste pakker i ugerne 4-7 som fungerer som tilkøb til den normale skirejse.

Eksempel:
UGE 4 – Pris 3998,- inkl bus tur/retur, liftkort 6d, lejlighed + Off piste pakke, vælg herunder…

Ekspert heli off piste pakken
4 halve dage med powder!!

  • 3 x off piste formiddage/eftermiddage med bjergfører og instruktør – 2 nedfarter pr. dag (ialt 9 timer).
  • 1 x heliskiing formiddag/eftermiddag med bjergfører, instruktør og fotograf, du får 2 løft (ialt 3 timer). (Mulighed for at købe flere løft)

Pris: 3998 kr.

I alt 7996 kr. for hele pakken inkl 4 halve dage med guidet off piste skiløb, 1 halv dags heliskiing og en røvfuld professionelle off piste billeder med hjem.

Hvis du ikke drømmer om heliskiing men stadig gerne vil prøve kræfter med den dybe sne tilbyder Skisme også pakker uden helikopter. Er du god på ski, men nybegynder udenfor pisten, kan du med fordel vælge en begynder pakke hjemmefra.

TESTSKI fra SALOMON

Ski & Fritid og Salomon fylder helikopteren op med de nyeste testski fra Salomon!! Du kommer til at kunne teste Salomons nyeste ROCKER² 100 og ROCKER² 108.

L37678900 L37678800

Deltager du på en Skisme tur og falder du over et par lækre Salomon off piste ski, får du 20% hos Ski & Fritid.

Det interessante ved dette tilbud ud over de nyeste testski fra Salomon og rejsen fra Skisme er, at du får off piste undervisning af danske skiinstruktører og professionelle billeder af undertegnet :-)

Tonny Pettersson er mit navn! skientusiast, instruktør og passioneret skifotograf.

De sidste 3 sæsoner har jeg undervist for Skisme og taget billeder til gud og hver mand i Alperne. Det er også blevet til et par år for UCPA i Frankrig og en masse frivilligtarbejde for Skiklubben Hareskov. Det har altid været en drengedrøm at komme på heliskiing, og nu bliver det min arbejdsplads fra uge 4-7.

Vil du med? Så skal du skynde dig - billigste uge er klart uge 4!!

Jeg håber på at vi ses i Livigno i ugerne 4-7 - på De Brede Ski :-)

Læs mere om off piste ugerne her

Indlægget blev publiceret under: Rejser Offpiste Seneste blogindlæg
Omhandler følgende emner: offpiste Salomon Freeride ABS Heliskiing Rejser Livigno Skisme

Kommentarer Der har været 0 kommentarer

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere om cookies
LUK