close
Tal med os
Telefon butik +45 36 46 64 34
Mobil +45 40 54 95 71
Forkert indtastet kode! -skriv ny kode
Tak Din besked blev sendt!

Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh Jesper Jouglas Indehaver
image description

Vores is-blog

Forbedr dit skiløb med Solid Skiing

af Helene Møller Larsen

Hvordan skal vi bevæge os for at stå godt på ski? Og hvorfor egentlig? Det giver Solid Skiing svaret på i 2 nye danske bøger om skiløb, der er pakket ind skiglæde og stor kærlighed til skisporten. Det er frit og funktionelt skiløb baseret på de fysiske love, som gælder på alle skiløberes legepladser i bjergene.

Solid Skiings to nye bøger er til skiløberen, der gerne vil styrke sine skitekniske evner og forståelse, og bliver anbefalet af danske topinstruktører Besøg bøgernes hjemmeside her.

Solid Skiing ser skiløb i et globalt perspektiv og henvender sig til alle typer af skiløbere på alle niveauer. Solid Skiing ser hele bjerget som én stor legeplads og fokuserer på udvikling af skiløbere i alt terræn, så legepladsen kan blive større og skiløbet friere. Udvikling er noget af dét, der gør skiløb sjovt og udfordrende, og er en rejse, der aldrig slutter.

Grundtanken er, at alle skiløbere har de samme udfordringer og de samme ydre forudsætninger. De har det samme udstyr, den samme sne og den samme tyngdekraft. Derfor arbejder alle skiløbere på tværs af skidiscipliner, niveau, alder, køn og nationalitet med de samme variable, som de kan skrue på.
Dén indsigt gør skiløbet simplere af forstå, lettere at udvikle og sjovere at have med at gøre.

Skiteknik omhandler hvordan vi skal bevæge os på ski, og Skimekanik forklarer hvorfor baseret på fysiske principper.

Find og køb bøgerne på www.solidskiing.com.

Følg Solid Skiing på Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest og LinkedIn.

Indlægget blev publiceret under: Ski Instruktør
Omhandler følgende emner: ski skiløb Skiteori undervisning

Kommentarer Der har været 0 kommentarer

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere om cookies
LUK