close
Tal med os
Telefon butik +45 36 46 64 34
Mobil +45 40 54 95 71
Forkert indtastet kode! -skriv ny kode
Tak Din besked blev sendt!

Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh Jesper Jouglas Indehaver
image description

Vores is-blog

Eventyrlig GoPro Hero4 optagelser på Grønland i 4K

af Tonny Pettersson

Kom med på et vildt eventyr hvor Klemen Premrl og Aljaz Anderle bestiger Isbjerge på Grønland. De har været nogle af de første til at teste det nye GoPro Hero4. Se deres meget smukke 4K video hvor de både filmer med droner og dvs mounts.

I årets GoPro introduktion af det nye GoPro hero4 kamera ser vi nogle isklatre der bestiger isbjerge i Grønland samtidig med at de går i opløsning/smelter - en farlig og ud over det sædvanlige eventyr vi normal ser. Dette har mere med fritid end med ski at gøre, men disse optagelserne viser vi kan se frem til nogle vilde og fantastiske GoPro videoer og vi glæder os!!!

Før du ser denne film skal du gøre dig den tjeneste at hoppe ned i hjørnet af YouTupe afspilleren og vælge Settings/indstillinger og derefter kvaliteten 2160p (4K) og trykke knappen Fuldskærm!!

Billedserie
3

Som I kan se tilslut i filmen så laver de en "Behind the kamera" video hvor vi får lov til at se hvordan de optog filmen... se den her:

Indlægget blev publiceret under: GoPro Rejser Seneste blogindlæg
Omhandler følgende emner: Gopro Kamera Grønland 4K

Kommentarer Der har været 0 kommentarer

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere om cookies
LUK