close
Tal med os
Telefon butik +45 36 46 64 34
Mobil +45 40 54 95 71
Forkert indtastet kode! -skriv ny kode
Tak Din besked blev sendt!

Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh Jesper Jouglas Indehaver
image description

Vores is-blog

Australien - et skieventyr

af Isabella Tvede-Jensen

Hej med jer derhjemme. ✌
For et par dage siden fortsatte mit skieventyr til Australien, hvor jeg skal stå på ski de næste par måneder. Det har krævet en del planlægning og jeg har lige siden den 2. maj, hvor jeg kom hjem fra Mammoth, arbejdet hårdt mod denne dag.


Livet og den danske 'sommer' herhjemme har været fantastisk. Jeg har været omgivet af mine dejlige venner og min familie, når jeg ikke arbejdede, og der har været fart over feltet. Nu er jeg så kommet videre til Australien.

Hvor skal jeg starte? Jeg er kommet godt frem til Australien. Flyveturen var lang, men gik egentlig rigtig godt✈??. Jeg elsker det her; naturen er flot og der er kænguruer, emuer og papegøgefulge over det hele.
Jeg bor i en by, der hedder Jindabyne og, som ligger lige op ad en flot sø. Her i byen bor både dem, der står på ski på Perisher (hvor jeg er) og dem der står på ski i et andet skiområde, som hedder Thredbo.

Man skal kører i bil hver dag for at komme op på bjerget, og sådan en har jeg jo ikke. Det betyder at jeg hver dag skal finde mig et lift op på bjerget og ned igen. I starten var det ret vanskeligt, og jeg er stødt ind i de sjoveste mennesker, men efter at have mødt en masse på bjerget, som alle er søde og tilbyder mig lift, så går det meget nemmere. En specielt sej pige, jeg har mødt, er en skipige der hedder Maddie Jones.

Fredag var der en Slopestyle konkurrence i det andet skiområde, Thredbo. En ven, jeg mødte i Mammoth, skaffede mig et mediepass til konkurrencedagen. Det betyder, at jeg i går, fredag, stod tidligt op for at være ude og filme med Thredbos mediehold. Jeg vidste slet ikke hvad der skulle foregå og var egentlig bare nervøs over konkurrencen, som kun var få timer væk.

Men det var pissesjovt og vi kørte en masse pudder og fik filmet nogle ret seje ting.

SÅ TIL KONKURRENCEN

Jeg var pissenervøs, da det var første gang nogensinde jeg har været med i en international konkurrence, og jeg skulle kører mod den her pissegode australske pige, Maddie. Men det gik ret godt i konkurrencen og jeg endte satme med en 1. plads!!
Jeg er så mega stolt og stoked over at vinde; ud over at det er det første gang jeg faktisk har vundet en pengepræmie og på den måde tjent en lille sum penge på at gøre det jeg elsker nemlig at stå på ski!

Jeg glæder mig til at dele flere af mine oplevelser her på bloggen - men kan du ikke vente, så følg med i mit eventyr på min Facebook side og på Instagram

CYA

Indlægget blev publiceret under: Seneste blogindlæg Slopestyle
Omhandler følgende emner: Thredbo Slopestyle Australien

Kommentarer Der har været 0 kommentarer

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere om cookies
LUK