close
Tal med os
Telefon butik +45 36 46 64 34
Mobil +45 40 54 95 71
Forkert indtastet kode! -skriv ny kode
Tak Din besked blev sendt!

Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh Jesper Jouglas Indehaver
image description

Vores is-blog

Forbedr dit skiløb med Solid Skiing

Hvordan skal vi bevæge os for at stå godt på ski? Og hvorfor egentlig? Det giver Solid Skiing svaret på i 2 nye danske bøger om skiløb, der er pakket ind skiglæde og stor kærlighed til skisporten. Det er frit og funktionelt skiløb baseret på de fysiske love, som gælder på alle skiløberes legepladser i bjergene.
Læs resten Læs mere...

Livigno: Off piste - Heliskiing - SKISME

Skirejsebureauet Skisme er kendt for deres familievenlige skirejser til Livigno, Italien, hvor deres danske skiinstruktører leverer undervisning på højt niveau, og den toldfri status gør afterski helt speciel.
Nu udvider Skisme med en række off piste pakker, herunder heliskiing med lokal bjergfører og dansk fotograf.

Læs resten Læs mere...

Heliskiing i Grønland

Det at stå på ski er noget, vi danskere holder meget af og gør en del. Det kan være alt fra en en-dagstur med familien, til et uge arrangement på studiet eller med vennerne. Synes man, at disse ture er blevet lidt for ensformige, kan man tage skridtet videre og prøve kræfterne af med heliskiing. For de bedste forhold skal man rejse mellem marts og maj, da højsæsonen finder sted her.
Læs resten Læs mere...

Surf & Ski SnowCamp med Ski & Fritid i uge 46

Uge 46 (søndag den 9. november - fredag den 14. november 2014)

Ved foden af Tiefenbach Gletsjeren i østrigske Sölden bygger vi en stor dansk testcamp op. Camp’en fylder flere hundrede kvadratmeter og er indhegnet. Du er velkommen indenfor. Her møder du personalet fra Surf & Ski samt repræsentanter fra alle de store ski- og snowboardmærker...

Læs mere...
Side:
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere om cookies
LUK